• vinyl jogan, jogan Wpc vinyl lan jogan SPC
  • vinyl jogan, jogan Wpc vinyl lan jogan SPC

Products Bintang

Ora apa wanted? Carane bab ...

SDM KALUBÈRAN kita lan pengalaman kaca, Manajemen majeng nggawe kita banget competitive ing industri hiasan. saiki kita ngekspor 95% saka produksi kanggo Amerika Serikat, Kanada, Amérika Kidul lan Eropah Wétan lan ing. target kita kanggo sumber komoditas stabil lan kualitas kanggo sampeyan lan nggawe urip luwih.

  • Vinyl Floor Klik System Series

    Vinyl Floor Klik System Series
    1.UV Coating
    2.Wear lapisan
    3.Decor film
    4.Base lapisan karo serat
    5.Backing

  • WPC Vinyl Floor Series
    1.UV Coating
    2.Wear lapisan
    3.Decor film
    4.Base lapisan karo serat
    5.Backing
    sistem 6.Click

Baru

Karo pengalaman industri sungguh kita lan kathok dowo terakreditasi lan assessors, karyawan bakal kesempatan kanggo sinau saka sing paling nalika entuk skills praktis sing aran nyaman ing skenario sembarang.

Contact

perusahaan Liyang Lingdian Kayu didegaké ing taun 2003. area tanduran Kita 80,000 kothak meter. We are ing leading perusahaan ing lapangan vinyl jogan, Wpc vinyl jogan lan jogan SPC ing China. Kanggo vinyl jogan, kapasitas kita luwih saka 150 kontaner saben wulan; Kanggo Wpc vinyl jogan. kapasitas kita luwih saka 150 kontaner saben wulan; Kanggo jogan SPC, kapasitas Kita luwih saka 50 kontaner saben wulan.