Babagan awake dhewe

bvrt

Perusahaan Liyang Lingdian Kayu didegaké ing taun 2003. area tanduran Kita 80,000 kothak meter. We are ing leading perusahaan ing lapangan vinyl jogan, Wpc vinyl jogan lan jogan SPC ing China. 
      Kanggo vinyl jogan, kapasitas kita luwih saka 150 kontaner saben wulan; Kanggo Wpc vinyl jogan. Kapasitas kita luwih saka 150 kontaner saben wulan; Kanggo jogan SPC, kapasitas Kita luwih saka 50 kontaner saben wulan. 
      Our company alread liwati ing sertifikat ISO9001 Manajemen kualitas sistem, ISO14001 sertifikat sistem manajemen lingkungan lan sertifikat CE saka TUV perusahaan testing. We tak lisènsi paten saka Unilin kanggo loro jogan laminate lan jogan vinyl. Mesin apik produksi, mesin test apik lan kuat kualitas Ngontrol supaya kita produk ing tingkat kualitas dhuwur.
      SDM KALUBÈRAN kita lan pengalaman kaca, Manajemen majeng nggawe kita banget competitive ing industri hiasan. Saiki kita ngekspor 95% saka produksi kanggo Amerika Serikat, Kanada, Amérika Kidul lan Eropah Wétan lan ing. Target kita kanggo sumber komoditas stabil lan kualitas kanggo sampeyan lan nggawe urip luwih. 
      Kanca Welcome donya kanggo ngunjungi perusahaan kita sama luwih.