• vinyl, dysheme WPC vinyl dhe dysheme SPC
 • vinyl, dysheme WPC vinyl dhe dysheme SPC

Produkte Featured

Jo atë që keni kërkuar? Si në lidhje me ...

Burimet tona të bollshme njerëzore dhe përvoja të eksportit, menaxhimin e avancuar të na bëjnë shumë konkurrues në industrinë dekorim. Ne aktualisht eksporti 95% e prodhimit tonë në SHBA, Kanada, Amerikën e Jugut dhe Evropë Lindore dhe kështu me radhë. Objektivi ynë është të furnizojë mallrat të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë për ju dhe të bëjë jetën tuaj më të mirë.

 • Vinyl Kati Kliko Sistemit Series

  Vinyl Kati Kliko Sistemit Series
  1.UV Coating
  2.Wear shtresë
  3.Decor film
  shtresë 4.Base me tekstil me fije qelqi
  5.Backing

 • WPC Vinyl Kati Series
  1.UV Coating
  2.Wear shtresë
  3.Decor film
  shtresë 4.Base me tekstil me fije qelqi
  5.Backing
  sistemin 6.Click

Arritje të reja

Me përvojën tonë të madhe të industrisë dhe trajnerëve të akredituar dhe vlerësuesit, punonjësit do të kenë mundësi për të mësuar nga më të mirë duke fituar aftësitë praktike të nevojshme për të ndjehen rehat në çdo skenar.

kontakt

Kompania Changzhou Lingdian Wood u themelua në vitin 2003. zonën tonë bimore është 80.000 metra katrore. Ne jemi ndërmarrje kryesore në fushën e parket vinyl, vinyl parket WPC dhe dysheme KOS-it në Kinë. Për parket vinyl, kapaciteti ynë është më shumë se 150 kontejnerë në muaj; Për dysheme WPC vinyl. kapaciteti ynë është më shumë se 150 kontejnerë mujore; Për dysheme Spc, kapaciteti ynë është më shumë se 50 kontenierë në muaj.

WhatsApp Online Chat !