• vinyl flooring, flooring wpc vinyl na flooring SPC
  • vinyl flooring, flooring wpc vinyl na flooring SPC

Produk Artikel

Teu naon miharep? Kumaha ngeunaan ...

SDM loba pisan urang jeung pangalaman ékspor, anu manajemén canggih sangkan kami pisan kalapa di industri hiasan. ayeuna urang ngekspor 95% produksi urang pikeun AS, Kanada, Amérika Kidul jeung Éropa Wétan jeung saterusna. target urang téh keur nyadiakeun komoditi stabil sarta-kualitas luhur ka anjeun tur jieun hirup anjeun hadé.

  • Vinyl lanté Klik System Series

    Vinyl lanté Klik System Series
    1.UV palapis
    2.Wear lapisan
    3.Decor pilem
    4.Base lapisan kalawan orat
    5.Backing

  • WPC vinyl lanté Series
    1.UV palapis
    2.Wear lapisan
    3.Decor pilem
    4.Base lapisan kalawan orat
    5.Backing
    Sistim 6.Click

Arrivals anyar

Kalawan pangalaman Industri vast urang jeung trainers accredited na assessors, pagawé bakal meunang kasempetan diajar ti pangalusna bari gaining kaahlian praktis diperlukeun pikeun ngarasa nyaman di skenario sagala.

hubungan

parusahaan Changzhou Lingdian Kai diadegkeun dina 2003. aréa tutuwuhan kami téh 80.000 méter pasagi. Urang anu perusahaan ngarah dina widang vinyl flooring, wpc vinyl flooring na flooring SPC di Cina. Pikeun vinyl flooring, kapasitas urang geus leuwih ti 150 peti bulanan; Pikeun wpc vinyl flooring. kapasitas urang geus leuwih ti 150 peti bulanan; Pikeun flooring SPC, kapasitas kami geus leuwih ti 50 peti bulanan.