Tentang Kami

bvrt

Parusahaan Changzhou Lingdian Kai diadegkeun dina 2003. aréa tutuwuhan kami téh 80.000 méter pasagi. Urang anu perusahaan ngarah dina widang vinyl flooring, wpc vinyl flooring na flooring SPC di Cina. 
      Pikeun vinyl flooring, kapasitas urang geus leuwih ti 150 peti bulanan; Pikeun wpc vinyl flooring. Kapasitas urang geus leuwih ti 150 peti bulanan; Pikeun flooring SPC, kapasitas kami geus leuwih ti 50 peti bulanan. 
      Parusahaan urang alread lulus sertifikasi ISO9001 manajemén kualitas sistem, ISO14001 sertifikasi sistem manajemen lingkungan jeung sertifikasi CE ti TUV parusahaan nguji. Simkuring ngagaduhan nu lisénsi patén tina Unilin pikeun duanana flooring laminate na flooring vinyl. Mesin alus produksi, mesin test alus sarta kualitas ketat ngadalikeun tetep produk urang dina tingkat kualitas luhur.
      SDM loba pisan urang jeung pangalaman ékspor, anu manajemén canggih sangkan kami pisan kalapa di industri hiasan. Ayeuna urang ngekspor 95% produksi urang pikeun AS, Kanada, Amérika Kidul jeung Éropa Wétan jeung saterusna. Target urang téh keur nyadiakeun komoditi stabil sarta-kualitas luhur ka anjeun tur jieun hirup anjeun hadé. 
      Babaturan Wilujeng sumping di sakuliah dunya nepi ka didatangan ku parusahaan urang keur gawé babarengan salajengna.