Taros Kami

CHANGZHOU LINGDIAN kai CO., LTD.

alamat

Rongfeng Desa, Henglin Bandar,

Changzhou, Jangsu, Cina (213103)

Surélék

peter@chinalingdian.com

 sales@chinalingdian.com

telepon

Tel: + 86-519 85181890 

Tel: + 86- 519 89809552

Fax: + 86-51989809567

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?